L’escola Diputació s’ha convertit en un escenari natural on podem trobar des d’animals marins fins a exploradors. El Carnaval aquest any ha volgut que els nens i les nenes de l’escola es disfressessin d’elements de la biodiversitat.

Els petitons s’han submergit al mar i han trobat inspiració en les algues marines, les anemones i els coralls.

Els del cicle inicial s’han decidit per óssos i pingüins.

Els nens i les nenes del cicle mitjà, d’animals de la selva i la sabana, i així hem vist a lleons, girafes…

Els més grans de l’escola han escollit animals del desert, com els camells, i també exploradors.

La rua és el moment en què els nens ens ensenyen tot el que han treballat a l’escola per fer-se la disfressa i ens mostren orgullosos com han pintat una taca de girafa o com han retallat una cua.

I els pares fem fotos i tots tenim un aire festiu, perquè com em va dir un nen de la classe del meu fill, “estem tots tan contents que l’alegria que sentim ha fet que surti el sol i no plogui”. Els avis també acompanyen els nens, perquè tots som conscients que és una tarda important per ells. I les famílies que tenen més d’un fill van endavant i enrere, una estona amb un fill, una altra estona amb l’altre, perquè des del més petit fins al més gran gaudeixen del fet d’anar disfressats.

Batukada, xanques… quina festa!

Durant una hora vam recórrer els carrers i després tots vam anar al pati de l’escola perquè els nens juguessin una estona i els que volguessin cantessin amb el karaoke. L’AMPA va convidar a coca i de mica en mica tothom va anar marxant.

Cal felicitar els professors que han sabut plasmar amb bosses d’escombraries, cartolines i colors les disfresses dels nens.

I els nostres fills, els protagonistes, han gaudit d’un dia força especial.

Fins l’any vinent.