Carta al Consorci sobre la nova linea de P3

Agrairíem que us la descarreguèssiu, la firmessiu i la dipositèssiu a l’urna que trobareu el dilluns.

Descarrega’t la carta

Benvolguts senyors,

Ens dirigim a vostès, organisme adient en afers d’educació, com a pares i mares d’alumnes de l’escola CEIP DIPUTACIÓ, per presentar-los la petició que detallem tot seguit i a la qual esperem una ràpida i satisfactòria resolució abans que es publiquin les llistes d’admissió d’alumnes de nou ingrés del proper 6 d’abril.

El Consorci d’Educació ha comunicat al director del CEIP DIPUTACIÓ de l’Eixample de Barcelona que s’obrirà per al proper curs 2011-2012 una aula addicional per a 25 nens de P3, a part de les dues línies existents actualment. Volem fer notar que aquests nens no caben en aquesta escola (l’escola no disposa d’espai físic per aquests nens), mal que ens pesi a tots, i que qualsevol de les possibles opcions que es vulguin prendre per fer encabir un grup tan nombrós, i n’hem analitzat una llarga llista, són, com a mínim, precipitades. La inclusió d’aquest nou grup només provocaria trasbalsos en la logística i en l’educació dels 400 alumnes que assisteixen a aquest centre en l’actualitat, en aspectes com els horaris o la gestió d’espais compartits (aules d’informàtica, menjador, espais per a racons, etcètera), i en un altre tant important com és en el de la seguretat, que desitgem no s’hagin oblidat de valorar.

La decisió de reubicar vuitanta nens i nenes de l’Eixample que no tenen plaça en les escoles públiques del barri és encomiable, però no entenem que hagi de passar per centres que no poden assumir aquest impacte pel que fa a capacitat física i recursos humans. En aquest sentit, com a alternativa menys problemàtica, fem la proposta d’assumir un nombre mínim de nens per classe en cadascuna de les escoles públiques del barri. D’aquesta forma, l’impacte seria mínim, hi hauria places per a tothom i no hi hauria implicacions econòmiques, logístiques o educacionals en cap cas, ni enguany ni en anys en els quals aquesta situació, lamentablement, es repetís. En resum, els sota-signants els demanem que no facin encaixar 25 nens i nenes en una escola on no és possible, i proposem que reubiquin el total de les esmentades vuitanta places de nou ingrés a P3 entre totes les escoles públiques en funció de les necessitats de cada cas.

Nom

DNI

Signatura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.