Resum I Concurs d’idees

Des de l’AMPA volem agrair a totes les mares i els pares la seva participació en la primera edició del Concurs d’Idees.

Hem rebut una seixantena d’idees, totes i cadascuna d’elles tingudes en compte i subjectes del màxim respecte en tant que reflexe d’una inquietud d’un pare o una mare. Tanmateix, hem hagut de fer una selecció per triar-ne les millors, tenint en compte  l’originalitat i la viabilitat. Hi ha hagut moltes propostes: fer tallers, relació entre alumnes de diferents cursos, propostes d’activitats extraescolars, jornades d’orientació professional pels alumnes, cursos de primers auxilis, i molt més, però d’entre totes les idees rebudes dels pares i mares de l’escola, les següents són les deu finalistes:

  1. La Laura, mare de la Martina Puigduetade P5, proposa acostar el món professionals als nens i nenes tot convidant mares i pares a venir a l’escola a explicar-los en què consisteix la seva feina.
  1. Aquesta mare també proposa una activitat intergeneracional, consistent en què els avis vagin a l’escola i expliquen els nens i nenes coses de quan eren petits: a què jugaven, com era el transport, les escoles, els mestres….? Aquesta idea també l’ha tingut  l’Esther, mare del Daniel i la Clara.
  1. L’Alejandro, pare de l’Àlex de 1r A, proposa pintar el pati de l´escola. (Proposta que es pot plantejar des de l’AMPA: posar en pràctica aquesta idea proposant un concurs de dibuix mural de les parets del pati de l’escola entre les diferents classes).
  1. La Sònia, mare dela Carla Echéniz, de P4,  proposa incloure els jocs tradicionals (corda, io-io, gomes, etc) com activitats dintre de les classes de psicomotricitat, o bé incloure-les en taller o activitats a fer a l’hora del pati.
  1. La Sònia també proposa implementar els Jocs Florals a l’escola i per exemple, acostar la cultura als nens i nenes, fent, per exemple, un concurs de poesia, assaig, etc.
  1. La Pilar, mare del Joan Miquel Falcó, de P3A, planteja  fer tallers compartits entre els pares i mares i els nens i nenes, aprofitant l’espai de l’escola. (Proposta que es pot plantejar des de l’AMPA, per què no muntem alguns pares algun taller per a la propera festa de l’escola?)
  1. L’Àlex, pare del Jan Cobos, de P4B, proposa fer un “LIP DUB” de l’escola.
  1. La Sílvia, mare dela Gina Planas, proposa convidar a l’escola  persones que a través del seu testimoni transmetin als nens i nenes diferents valors, com ara persones amb discapacitat que han superat reptes, superació de malalties, addiccions, etc.
  1. La Raquel, mare de la Blanca Armentano, de P4, fa un munt de propostes, entre les quals destaquem, per ser la més viable, celebrar el dia del pare i de la mare a l’escola.
  1. La Fina, mare dela Xènia Maya, ha tingut la idea que l’escola pugui cedir l’espai de la biblioteca fora de l’horari escolar per grups d’alumnes que hagin de fer treballs en grup.
Un cop més gràcies a tots per la vostre participació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.