Hola a tots,

Hem reprès el curs amb moltes retallades. Retallades que molts pares no notaran perquè l’horari escolar segueix sent el mateix, però la realitat es que per exemple, aquest any ens han suprimit 2 mestres i mig més això suposa que no es podran fer tants tallers en grups petits com es feien, racons i desdoblament de classes. L’aula d’acollida passa de 25 h a    12.5 h. A part que durant la baixa d’un mestre no es cobrirà la baixa fins als 10 dies lectius…Podeu comprendre que això no es millorar la qualitat i que sembla que vulguin dinamitar l’escola pública.

Les escoles de l’Eixample han fet una crida perquè cada divendres últim de mes mostrem tots el nostre rebuig al tracte que es dona a l’escola pública, sortint al carrer i fent tot els soroll que sigui possible a les 16.45. Aquest mes toca el 26.

Així va ser al Joan Miró:

Acabo aprofitant unes paraules dels amics de l’escola Joan Miró:

“El dia a dia potser ens superi, però en moments com l’actual, no podem oblidar que VOLEM UNA ESCOLA CATALANA PÚBLICA DE QUALITAT. I és per això que ara més que mai ens hem de fer veure i sentir.”