Manifestació 24N

cartell  24 NOVEMBRE

Aquest diumenge 24 a les 12h al Passeig de Gràcia/Mallorca hi ha una manifestació per denunciar que els pressupostos de la Generalitat del 2014, que s’estan tramitant al parlament, no tenen prou en compte les necessitats socials de Catalunya.

A l’Ensenyament es mantenen les retallades en beques escolars, la manca de substitucions de mestres quan estan malalts i l’augment dels ràtios d’alumnes per classe. Això provoca, com ha denunciat el darrer Informe del Sindic de Greuges, un augment de la segregació escolar i de la pressió econòmica que hem de suportar les famílies.

Ens han fet arribar aquesta convocatòria el Marc Unitari de la Comunitat Educativa -MUCE- , la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), la Federació d’Associacions de Pares i mares de Catalunya (FaPaC) i altres associacions i sindicats de Catalunya,

Per anar a la manifestació, des d’ AMPAs Eixample Es Mou es proposa que les AMPA del 24N xocolatada-2barri arribin a la manifestació des de Germanetes, quedant a les 10.15 per fer diverses activitats i a les 11.45 anar cap a Passeig de Gràcia.

L’AMPA de la nostra escola us anima a participar d’aquesta convocatòria.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s