El proper 25 de març a les 18:30 hores, a l’escola Els Llorers (Avinguda Roma 106), la Xarxa d’AMPAs de l’Eixample de Barcelona presenta un estudi fet amb dades oficials que posa de manifest el dèficit de places d’escola pública que existeix al Districte en tots els nivells, des d’escola bressol fins a secundària.

La Xarxa d’AMPAs de l’Eixample de Barcelona agrupa 13 associacions de mares i pares d’alumnes de Centres d’Educació Infantil i Primària, 4 d’Educació Secundària Obligatòria i 2 d’Escoles Bressol Municipals. La Xarxa va néixer fa 5 anys amb l’objectiu de compartir informació i experiències, posar en marxa activitats, coordinar accions, lluitar contra la segregació escolar, reflexionar i proposar millores, i treballar per una escola pública, de qualitat, inclusiva i laica.

Tota la comunitat educativa hi és convidada a participar d’aquesta presentació del “Mapa Escolar de l’Eixample” que coincideix amb la setmana de lluita per l’educació pública que mobilitzarà famílies, alumnes, mestres i treballadores de l’ensenyament entre els dies 24 i 29 d’aquest mes.  Per a més informació sobre l’informe i la presentació del dia 25 podeu contactar amb ampaeixample@gmail.com

image

Advertisement