Amics, amigues:
Us hi esperem a les 18h a Gran Via / Passeig de Sant Joan (Barcelona) 
 
NO oblideu portar la samarreta groga!
  • Per manifestar el nostre rebuig frontal a la LOMCE i defensar 35 anys d’escola democràtica catalana, avalada i reconeguda com una experiència d’èxit.
  • Contra una contrareforma educativa retrògrada, recentralitzadora, harmonitzadora, inútil i que no serveix per preparar l’alumnat català per fer front als reptes que la situació actual planteja.
  • Contra l’obsessió malaltissa i preconstitucional de Wert envers la llengua catalana.
  • Per exigir al nostre Govern la màxima contundència en la defensa d’un patrimoni pedagògic que hem construït entre tots.
  • I també per exigir al Govern que aturi les retallades a l’educació pública, la de tothom!.

    Perquè hem decidit defensar l’escola catalana, de qualitat, pública, gratuïta, laica, coeducadora, inclusiva, democràtica, participativa, i SENSE CAP RETALLADA!

Per tot això us animem a sortir al carrer el proper 14 de juny. Us hi esperem a les 18h a Gran Via / Passeig de Sant Joan (Barcelona).
Per a facilitar incorporar-se -se al cercavila,  podeu venir caminant des de la parada de metro del Passeig de Gràcia i marxar en direcció al Passeig de Sant Joan.
I no oblideu de portar la samarreta groga, la que simbolitza la lluita unitària en defensa de l’educació pública i sense cap retallada!