Benvolgudes famílies,

 El Projecte GegantonA  s’engega i comença la seva Primera FASE :  CONCURS de DISSENYS.

 Aquí teniu les bases del Concurs per poder-hi participar. Aquesta setmana també les podreu consultar al web de l’AMPA (https://ampadiputacio.wordpress.com), al mural de l’entrada i a consergeria, on les trobareu en paper.

 Ara sí que us demanem de la vostra ajuda, fent la màxima difusió entre tots els pares i mares de les vostres classes perquè així tothom qui vulgui hi pugui participar.

 Els dissenys s’hauran d’entregar a la urna dipositada a la consergeria de l’escola. El més important, la data límit per l’entrega del disseny serà el dia 9 de desembre.

Des de la Comissió de la Gegantona, us animem a participar-hi. 

 Moltíssimes gràcies

Comissió Gegantona

AMPA Diputació

Hi havia una vegada, una GegantonA que vivia a l’escola, però que mai ningú havia vist … 

Com t’imagines que era la GengatonA? T’atreveixes a dibuixar-la?

Aquest concurs, és per obtenir un disseny, per tal de poder construir una GegantonA de la nostra Escola.

BASES DEL CONCURS 

• Els participants poden ser qualsevol alumne/a, pare/mare, mestre/a, treballador/a de l’escola.

• Es poden presentar dissenys individuals o en equip. 

• S’ha d’entregar el dibuix en un full mida DIN A4, vertical per poder penjar-ho, a color amb la tècnica de dibuix que el participant prefereixi. Pot ser feta a llapis, a collage , a ordinador…..

• S’ha de fer constar al dors del full el nom i cognom del/s participant/s, el telèfon i curs (en cas de un/a alumne – pare/mare) o activitat que fa en el centre si es un treballador/a de l’escola.

• El disseny ha de ser una representació semi humana i semi el que vulgueu ,és a dir , igual o semblant o amb una retirada a una figura humana. Cal acompanyar d’una vestimenta adequada a la figura.

• Els dissenys presentats cal que siguin originals i inèdits. Així mateix, ha d’incloure el logo de l’Escola Diputació (les tres cases), per tal que esdevingui un element distintiu nostre.

• S’ha de realitzar una breu explicació i/o història de la GegantonA, per tal que el jurat pugui entendre millor la idea que representa el disseny.

• Es podran entregar a consergeria on hi haurà una urna. 

• La data límit per l’entrega del disseny serà el dia 9 de desembre. 

• Un jurat de 4 membres, format per: 1 membre de la junta de l’AMPA, 1 mestre/a, 1 treballador/a del centre i 1 professional extern, seleccionarant 10 dissenys de la GegantonA

i més tard, per votació popular, s’escollirà el disseny guanyador. 

• L’organització es permet el dret a declarar desert el concurs i es reserva el dret de realitzar modificacions que cregui oportunes del disseny guanyador per poder dur a terme la construcció de la GegantonA. El disseny definitiu podrà ser una combinació d’un o varies dels dissenys presentats.

• Es farà una exposició de tots els dibuixos a l’escola. Els drets vinculats als dissenys guanyadors passaran a ser propietat de l’Escola Diputació i es quedaran a l’escola. La resta es tornaran als propietaris. 

• La participació en aquest concurs, suposarà pensar en fer una escola més nostra. 

Pensem que això es el millor premi per tots els participants i guanyador/s del concurs. 

Necessitem la teva creativitat per què la nostra escola tingui una GegantonA. Participa-hi!