Benvolguts i benvolgudes,

Us convidem a  venir a la presentació del Projecte de Parc per al solar de l’Espai Germanetes el próxim dissabte, 10 de gener, a les 12:30h en el marc del Mercat de Pagès (al carrer Consell de Cent entre carrers Viladomat i Comte Borrell).

Us volem donar a conèixer el primer document resultat del procés participatiu Quin barri volem? portat a terme i treballat conjuntament en els tallers realitzats el 12, 13 i 18 de desembre.
Volem que la proposta us la feu encara més vostra. Per això us demanem la vostra adhesió a les entitats, associacions, col·lectius i veïnat i que doneu suport a la proposta, a més de afegir les modificacions o aportacions que vegeu necessàries.

Les propostes de parc per al solar de l’Espai Germanetes es varen lliurar a l’Ajuntament el passat 23 de desembre, cumplint els terminis i procediments que el propi consistori va marcar “ per  a estudiar-les i analitzar la viabilitat de poder afegir-les al projecte executiu”, segons asseguraren a la premsa.
La proposta de les veïnes i veins està articulada com a alternativa a un avant-projecte del consistori (que costa 500.000 euros) i és la demostració de que la ciutadania amb la seva feina, temps, il.lusió i col.laboració vol participar en el disseny i la definició de l’espai públic.

Us animem doncs que ens feu arribar les vostres adhesions així com que participeu de la presentació el dissabte, 10 de gener a les12:30h. Adjuntem document d’adhesió entitats per signar, escanejar i enviar-nos-el.

Així mateix exigirem una resposta en el termini de les properes setmanes i prepararem les accions ‘Comencem a fer el nostre parc’,  pel 14 de febrer.

T’adjuntem el document presentat a l’Ajuntament : QUIN ESPAI VOLEM? Presentació del projecte sobre el parc del solar de Germanetes.
Mira-te’l!!!! I diguens quin barri vols tú!!!

Document resultat procés participatiu:
https://www.dropbox.com/s/psx5eypwx73uphc/final24-12.pdf?dl=0

https://recreantcruilles.wordpress.com/2015/01/03/els-veins-i-veines-de-lesquerra-de-leixample-presenten-el-seu-projecte-de-parc-per-al-solar-de-lespai-germanetes/

Roda de premsa Districte el 2 de gener:
http://eldigital.bcn.cat/el-solar-de-germenetes-sera-un-gran-pulmo-verd-amb-equipaments_128644.html

Així mateix, t’adjuntem un vídeo de la festa i el procés participatiu del 13 de desembre. Gaudeix-ne i comparteix-lo!!!

Extracte del projecte:
“El projecte resultant és un espai verd i sostenible. Inclou, entre d’altres, una ludoteca, un jardí mediterrani, l’ampliació de l’actual hort gestionat per Recreant Cruïlles, un espai dedicat a la creació artística, una zona esportiva i zones d’emmagatzematge per a material i mobiliari. El disseny ha tingut en compte en tot moment que aquest mateix espai acollirà en un futur un Institut i un centre per a gent gran, i per aquest motiu les propostes s’adapten a aquests usos futurs.
El projecte també insisteix en que el parc ha de ser un espai d’interacció i participació. Per això, considera indispensable la corresponsabilització del veïnat i del teixit associatiu del barri en la gestió de l’espai i els seus equipaments.”

Fins aviat,

— 
Recreant Cruïlles
recreantcruilles@riseup.net

http://recreantcruilles.wordpress.com
http://latele.cat/germanetes
http://youtube.com/
@assesqeixample