Benvolgudes famílies,

El proper dimecres dia 14 de gener a les 18.30h a Golferichs hi haurà un taller-col.loqui per parlar del nou Institut del nostre barri. Us adjuntem el correu que hem rebut on hi ha tota la informació. 

Esperem que sigui del vostre interès,

Comunicació AMPA Diputació

———————————————————–

FEM-HO CÓRRER:

Després de molts anys de reivindicacions veïnals hem aconseguit que aquest setembre 2015 comenci a funcionar el nou institut a l’Esquerra de l’Eixample, però, com necessitem, com volem que sigui?

Com veïnes i veïns volem participar en el disseny dels trets principals que caracteritzin el nou institut perquè pensem que l’educació no és tasca només d’experts, és tasca de tothom

El dimecres vinent 14 de gener  a les 18,30 h a Golferichs volem oferir un espai de coneixement, reflexió i debat en el que participin diferents mirades del fet educatiu i així contribuir a crear canals de participació del barri en la nova comunitat educativa que neix.

Comptarem amb la col·laboració de persones que participen en experiències innovadores des de l’educació per projectes, l’educació lliure- viva i l’educació en perspectiva de gènere, entre d’altres.

Us hi esperem !!

Assemblea de barri EE
Plataforma per l’institut a Germanetes (6 AMPA i 2 AAVV)
Recreant Cruïlles