Preinscripcions obertes al certamen que premia les millors iniciatives educatives a través de dispositius mòbils.

http://www.xtec.cat/web/centres/alscentres/premis/mla2015

Els centres catalans ja poden preinscriure’s a la tercera edició del concurs Mobile Learning Awards, que premia les iniciatives educatives a través de dispositius mòbils.

El termini de presentació finalitza el proper 9 de febrer, i hi poden participar en el concurs centres i docents que imparteixin infantil, primària, secundària, batxillerat, formació professional, ensenyament d’idiomes, ensenyaments artístics i educació d’adults, segons les categories.

Una de les principals novetats en l’edició d’aquest any és la categoria de Mobile History Map (MHM), basada en un projecte de la Mobile World Capital Barcelona, i que permet la utilització del mòbil per georeferenciar elements patrimonials de Catalunya. També es mantenen les dues altres categories: experiències educatives amb dispositius mòbils dins de l’escola i micronarracions audiovisuals.

L’objectiu dels Mobile Learning Awards, que s’emmarquen dins del programa mSchools, és promoure el coneixement i l’ús dels dispositius mòbils en tasques educatives. Estan organitzats per la Fundació Barcelona Mobile World Capital amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.