Benvolgudes famílies,

Us enviem informació important sobre els Instituts públics del nostre barri, sobretot per les famílies de 6è.

AMPA Diputació
Les famílies de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni, aquest proper curs 2015-2016, estem d’ enhorabona.
Després de molts anys de reivindicacions, els nostres alumnes tindran tres instituts públics per poder escollir. De fet, podem dir que podran escollir entre TRES NOUS INSTITUTS, perquè tan l’Ernest LLuch i el Poeta Maragall tindran importants novetats.
L’Ernest LLuch tornarà a tenir 4 línies i d’aquesta forma podrà atendre molt millor als nous alumnes de 1r d’ESO, al disposar de més espais per poder fer desdoblaments.
El Poeta Maragall el curs vinent tindrà un nou equip directiu, encapçalat per la Directora Judit Fuguet, Doctora en Bioquímica i professora des de fa 12 anys al centre. Té per davant un gran repte, impulsar l’ESO i per això compte amb el suport del claustre.
I el tan desitjat 3r Institut, provisionalment l’anomenarem Institut Viladomat, que començarà el proper curs amb dues línies amb mòduls prefabricats al xamfrà Calàbria/Consell de Cent. L’equip directiu estarà format per Pilar Cabellos i Enric Basela.
És important que conegueu els projectes dels tres instituts i després, a l’hora de matricular el vostre/a fill/a,  marqueu els tres instituts per ordre segons les vostres prioritats. Si els alumnes de les 6 escoles de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni,  marquen els tres instituts, l’Ernest Lluch, el Poeta Maragall i el Viladomat, els tres s’ompliran amb els nostres alumnes, amb la mateixa diversitat que tenim a les escoles de primària. Per tant, els tres instituts, cadascú amb el seu projecte, funcionaran perfectament.