COMUNICACIÓ A LES AMPA
Número: 140
Data: 19/05/2015

15 premis finalistes, 15 iniciatives inspiradores. Ja podeu votar!

Benvolgudes i benvolguts

Ja tenim els 15 projectes finalistes de la tercera edició dels Premis FaPaC. La tria no ha estat fàcil, i des de la FaPaC agraïm a tots els qui heu participat les ganes de compartir les vostres propostes. 

Com ja sabeu, tots els projectes presentats passen a formar part d’un banc de bones pràctiques que poden ser font d’inspiració per a totes les AMPA.  

Ara és l’hora de la VOTACIÓ POPULAR. Ha arribat el moment de conèixer els finalistes, valorar-los, i votar-los! El termini és obert fins el proper 15 de juny.  

PER VOTAR FEU CLIC AQUÍ

……

CINC CÈNTIMS SOBRE ELS PROJECTES FINALISTES

Us fem cinc cèntims de les iniciatives finalistes, us convidem a conèixer els detalls d’aquelles que us cridin més l’atenció i us animem a participar en la votació popular. 

A la categoria de Tothom a l’AMPA, els finalistes són una iniciativa d’implicació amb les festes locals a través d’una cucafera, una altra que fomenta la participació en la gestió del centre escolar, una escola de pares i mares, una jornada lúdico-festiva pròpia i una iniciativa per millorar l’escola a partir d’una captació de fons entre les famílies i una decisió democràtica sobre el destí dels fons recollits.

A la categoria d’AMPA solidària hi ha un projecte que promou un fons solidari de convivència, una cursa per l’educació pública, una jornada matinal solidària per col·laborar amb diferents projectes de cooperació i d’inclusió social, i un mercat solidari de segona mà destinat a famílies especialment vulnerables i un servei d’acompanyament i atenció a les famílies. 

I, finalment, a la categoria de Fem Xarxa per l’Èxit Educatiu, han passat a la final una escola de pares i mares amb fills adolescents i promoguda conjuntament per cinc AMPA i una altra escola de pares i mares amb una gran oferta de tallers, cursos i tertúlies programats a partir de les propostes rebudes  escola de mares i pares. Els altres finalistes són un projecte d’assessorament educatiu col·laboratiu, un cicle de tallers a cicle infantil  per promoure l’aprenentatge a través del joc, la lectura i una alimentació saludable per a cicle infantil; la creació d’un jardí-hort vertical en un pati.

PARTICIPEU EN LA VOTACIÓ POPULAR DELS 3r PREMIS FAPAC.