Feu-ho córrer!

A la FaPaC fem una gran festa el proper diumenge 21 de juny. El programa serà una passada, hi haurà un munt de propostes per passar-ho bé en família alhora que no deixarem de reivindicar l’educació pública i de qualitat que volem. És el primer cop que muntem una moguda d’aquesta volada i esperem omplir el Parc de la Barceloneta, perquè hi ha una feinada d’equip descomunal al darrere. Totes les activitats seran gratuïtes i possibles gràcies a la col·laboració desinteressada de les entitats, col·lectius i persones que hi participen. 

Festa de les famílies. Festa de la FaPaC.

Diumenge 21 de juny de 10 a 14h al Parc de la Barceloneta, Barcelona

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, que aplega més de 2.000 AMPA, fa una gran festa oberta per celebrar el compromís de les famílies  amb l’educació, i per això ha preparat, el proper diumenge 21 de juny, un matí ple d’activitats al Parc de la Barceloneta de Barcelona. 

Hi haurà:

– Música  (Macedònia, Roger Canals, Dàmaris Gelabert i altres artistes convidats…)

– Balls i  animació (Cercavila amb els personatges de Star Wars, batucada, bollywood, narració de contes, improvisació teatral…)

– Tallers per a petits i grans (pintar samarretes, fer xapes, jugar a escacs amb un campió, fer el documental de la festa, il·lustració…)

– Activitats físico-esportives guiades (patinatge en línia, txi-kung i mindfulness, bàsquet, ioga i speedy ball)

– Photocalls

– Solidaritat i sensibilització (amb el Banc d’Aliments, la Protectora d’Animals de Barcelona, sensibilització ambiental)

– Com  no podia ser d’una altra manera, venint de la FaPaC, accions de reivindicació de l’escola pública

– I molt més!

Descobriu tot el programa de la Festa de la FaPaC a www.fapac.cat/festafapac

comunicacio@fapac.cat