Com tots sabeu en el marc de la Festa de l’escola, al Maig,  tenim un espai reservat a la Fira 1€. Aquesta Fira  sorgeix de la idea d’una família de la escola ja fa més de cinc anys i ha estat recollida per la Fundació Bofill com a bones pràctiques d’AMPA. La idea consisteix en que les famílies de l’escola portin  juguets i llibres que ja no utilitzen i estan en bon estat i es venen per 1€. Els alumnes de 6é ens ajuden a muntar-ho tot, ja sabeu, moure taules, cadires, endressar els llibres, vendre, etc.. L’assemblea decideix el destí d’aquests diners recollits. Enguany han sigut 220€ i els hi hem donat a la ONG del barri de St. Antoni De veí a veí. Els nens han decidit dstinar els diners a menjar fresc.

Per tancar el cercle vam demanar que De veí a veí vingués a l’escola a explicar als nens de 6é quina és la filosofía de la ONG, i com ajuda a la gent. I que els nens veiéssin que de la seva feina voluntaria en surt un resultat tangible. Ahir dijous va ser el dia. I creiem que ha valgut molt la pena.

En Rafa, president de De veí a veí, ha volgut fer una foto al president de la nostra AMPA per inmortalitzar el moment :).  I no content amb això ho ha publicat al Facebook.

Gràcies De veí a veí¡¡¡¡