Benvolgudes famílies,

Adjuntem informació que hem rebut des de l’Associació de veïns i veïnes de l’Esquerra de l’Eixample. Aquesta tarda es durà a terme un taller a les 18h sobre pacificació de l’entorn de Germanetes.

Esperem que sigui del vostre interès,

Comissió Comunicació

AMPA Diputació

———————————————————————————————–

Benvolguts i benvolgudes,
Us convidem el dilluns 6 de juliol a les 18 hr a un taller de propostes.

Davant la urgència i la imminent obertura del Nou Institut i del parc provisional, així com el nou context polític, volem realitzar una jornada de treball amb les diferents entitats, col·lectius i veïnat interessat del barri de 18 a 21 hr amb els següents objectius;

–          Concretar propostes d’intervenció i urbanització dels trams de carrer Consell de Cent (Entre Calàbria i Comte Borrell) per la seva pacificació-peatonalització immediata.
–          Incidir en el disseny definitiu del parc provisional del parc de Germanetes (3500 metres) recuperant el document del procés participatiu que es va realitzar Quin espai volem?
–          Finalment compartir i consensuar uns terminis i criteris per la realització d’un debat obert, argumentat, pausat i rigorós sobre el disseny, usos i ubicacions definitius de l’integralitat del solar i el seu entorn per la tardor.

18:00 a 18:15 hr Presentació sessió de treball
18:15 a 20:15 hr  Propostes i definició Consell de Cent i Parc Provisional
20:15 a 21:00 hr Establir criteris metodològics i terminis necessaris  per un procés públic de debat sobre els solar de Germanetes (5000 m2).
21:00  h  Cloenda i birrita

Els resultats de la jornada es traslladarien al Districte i es sol·licitaria una trobada amb el nou regidor per fer-li arribar.

Us esperem,
Salutacions,
Associació de veïns i veïnes Esq Eixample, RecreantCruilles, Assemblea de Barri Esquerra de l’Eixample