Benvolgudes famílies,

La Coral L’Espurna, cor infantil de la Coral Sant Jordi, farà un assaig obert per a incorporar nous/noves cantaires. Us adjuntem tota la informació que ens han fet arribar per si és del vostre interès.

Comissió Comunicació

AMPA Diputació

—————————————————————————————————————-


L’Espurna, cor infantil de la Coral Sant jordi, actualment assaja als locals parroquials de Sant Ildefons (C/ Madrazo, 92), compta amb 49 anys d’experiència fent cantar nens i nenes amb rigor musical i amb un equip de directors corals altament qualificat.

Amb l’entrada del nou any, obrim inscripcions per a la incorporació de nous cantaires. I ens posem en contacte amb vostès per tal de demanar-los la seva col•laboració per tal de fer arribar aquesta informació als alumnes que vostès creguin que hi poden estar interessats o que tenen unes bones aptituds per cantar.

Per poder donar a conèixer la nostra coral als nois i noies que puguin estar interessats, hem organitzat un assaig obert el divendres 23 de gener a les 17.30h, hora habitual d’assaig de la Coral, per tal que puguin provar, sense compromís, si els agrada.

L’Espurna actualment té dos grups de nens i nenes diferenciats per edats:

– Mitjans: de 8 a 10 anys
– Grans: d’11 a 16 anys

Les activitats que realitzem normalment durant el curs, a part dels assaigs setmanals, són:

– Concert de Nadal amb la Coral Sant Jordi
– Concerts per tot Catalunya
– Intercanvis amb altres corals (nacionals i internacionals)
– Participació en trobades i Festivals a nivell nacional i internacional

Per a més informació poden visitar el nostre blog: http://espurnacsj.blogspot.com.es/ i els adjuntem un cartell promocional i una document amb butlletes per repartir als interessats.

També els deixem el nostre contacte on poden trobar-nos ara o en el futur:

Toni Gálvez
Tel. 619 70 70 02 – lespurna@coralsantjordi.cat