ELECCIONS PER A LA RENOVACIÓ DE LA JUNTA DE L’AMPA DIPUTACIÓ

El Reglament de Règim Intern de la nostra AMPA, Diputació, estableixen un termini màxim de dos cursos per a la renovació dels càrrecs de la Junta Directiva. Això significa que s’inicia el procés electoral per triar la nova Junta Directiva, que exercirà durant els cursos 2016-2017 i 2017-2018.
Us recordem que només podran presentar candidatures i votar aquells/es membres socis/es de l’AMPA que ho siguin abans de la finalització del període de presentació de candidatures i que estiguin al corrent del pagament de la quota anual, dels rebuts d’activitats i dels serveis gestionats per l’AMPA.
 
Candidatures:
Les candidatures que es presentin han d’estar formades per un grup de socis i sòcies que s’uneixen per presentar-se com a grup. Cada membre d’aquest grup tindrà un lloc designat dins la Junta Directiva.
Segons l’establert en el Reglament de Règim Intern, la Junta ha d’estar formada per un mínim de tres membres, que hauran de cobrir els següents càrrecs : president/a, tresorer/a i secretari/a.
Animem a tots/es els socis i sòcies de l’AMPA Diputació que presenteu les vostres candidatures per tal de fer realitat els projectes i idees que teniu per aquesta escola.
 
Procés de presentació de candidatures i eleccions.
– Tots/es aquells/es socis i sòcies de l’AMPA que estigueu interessats/es en presentar candidatura per a formar part de la Junta Directiva podreu fer-ho omplint l’imprès següent de “Candidatura”, que també trobareu al web de l’AMPA (el trobareu adjunt al correu).
– Els impresos de Candidatures els podreu lliurar signats a la direcció de l’escola. El període per a la presentació de candidatures és del 7 al 21 de novembre, ambdós inclosos.
– El dia 22 de novembre es publicaran les llistes provisionals, que es penjaran al tauló d’anuncis i al web, per tal que tots/es els socis i sòcies puguin conèixer els candidats.
– El dia 23 es realitzaran les esmenes que calgui.
– El dia 24 es publicaran les llistes definitives.
– El dia 29 seran les eleccions, a l’assemblea general. En cas que només hi hagi una candidatura, aquestes quedaran aprovades automàticament, i no es realitzaran les eleccions.
Calendari del procés d’eleccions
Del 7 al 21 de novembre de 2016   Presentació de candidatures per escrit
22 de novembre de 2016 Publicació de llista provisional amb les candidatures
23 de novembre de 2016 Esmenes
24 de novembre de 2016 Publicació de llista definitiva amb les candidatures
29 de novembre de 2016 Assemblea general : Eleccions
Junta de l’AMPA Diputació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.