La Junta de L’AMPA de l’Escola Diputació s’ha reunit en una sessió oberta a tots els socis i les sòcies per explicar els projectes més immediats i les gestions que està afrontant amb urgència, arran dels canvis en la gestió econòmica que s’han introduït a l’escola amb l’inici d’any.

La primera reunió del 2017 de l’AMPA de l’Escola Diputació, celebrada el dilluns 16 de gener, va comptar amb una participació d’un total de 35 mares i pares, sòcies i socis de l’AMPA. Entre els temes més importants tractats destaquen les gestions que s’estan realitzant per assumir el nou escenari que s’ha obert arran dels canvis en la gestió econòmica de l’Escola, la qual cosa afecta al model de relació que tenia amb l’AMPA. Aquests canvis suposen una revisió de tots els contractes i pagaments que fins ara resolia l’Escola: material, llibres, menjador, activitats extraescolars i totes les activitats que suporta i promou l’AMPA.

Durant la reunió, cada comissió ha exposat els temes en què està treballant i que són d’interès per al funcionament dels diferents serveis que ofereix l’AMPA a l’escola.Entre d’altres temes: la Comissió de Relacions Externes ha explicat les possibilitats d’aprofitar els espais de Calàbria 66; la Comissió de Mobilitat ha informat de la situació en què es troba el projecte d’ampliació de la vorera de l’entrada de l’Escola; i la Comissió Pedagògicaha presentat les activitats i propostes en què està treballant. Durant la reunió també s’ha informat del projecte de subvencions en què s’està treballant.

A més, la junta sortint de l’AMPA va mostrar la seva predisposició a celebrar una reunió de traspàs, demanada feia temps i que ha de servir per agilitzar els canvis que s’estan produint a l’Escola i atendre les necessitats de les famílies.

img_0432_ciona1024Un nou impuls al projecte de la gegantona Ciona
Davant del calendari de festes assenyalades, s’ha presentat una nova proposta per celebrar el Carnestoltes a l’escola, que passaria perquè cada any l’assumeixin les mares i els pares d’un curs diferent, amb un nou plantejament de dinamització d’alumnes, mestres i famílies.L’altre tema festiu plantejat ha estat el de participació a la Festa Major de Sant Antoni, per a la qual s’ha proposat tirar endavant la proposta de presentar en societatla gegantona Ciona, per primera vegada juntament amb els gegants i cap grossos del barri en festes, i coordinar aquesta activitat amb l’actuació de la colla Batukació de l’Escola.

Les reunions de la Junta de l’AMPA es realitzen amb caràcter obert un cop al més, amb l’objectiu de fomentar la participació de tots els socis i sòcies, i explicar de manera transparent les actuacions i gestions de la junta.

Totes les persones interessades en participar-hi poden acudir a la reunió o enviar un missatge a l’adreça participa@ampa-diputacio.com.