170217_cosidoraLa Junta de l’AMPA de l’Escola Diputació s’ha reunit en sessió oberta a tots els socis i les sòcies, en una sessió en la qual ha destacat l’organització prevista per a la celebració de la festa de Carnestoltes i l’exposició de les línies bàsiques de la Comissió  Pedagògica, entre d’altres temes.

La reunió de la Junta de l’AMPA de l’Escola Diputació de Barcelona, celebrada el passat 6 de febrer, va comptar amb la participació de 26 socis i sòcies. La sessió va servir per tractar diversos temes que està afrontant la Junta. Un dels immediats, donat el calendari festiu, ha estat la festa de Carnestoltes, que se celebrarà el proper 24 de febrer amb una cercavila pels carrers i una festa posterior al centre. Per fer-ho possible, aquest any s’està treballant en una proposta que tracta d’implicar i cohesionar tot el centre.

L’altre tema que es va exposar amb detall durant la reunió oberta de la Junta ha estat la presentació de les línies bàsiques de la Comissió Pedagògica de l’AMPA. En aquest àmbit, es volen engegar xerrades per a pares i mares sobre la innovació pedagògica. I es volen aprofitar aquestes xerrades perquè l’escola expliqui i comparteixi el projecte que s’està desenvolupant al centre. En paral·lel, l’altre projecte per a aquest any és oferir cursos de reciclatge al personal de monitoratge de l’escola, per tal de garantir la qualitat i la innivació dels múltiples i diferents serveis que ofereix l’AMPA a l’Escola.

Altres temes que marquen l’activitat de l’AMPA

La resta de temes tractats, que també s’estan treballant en comissions, i que es exposar a la reunió oberta de l’AMPA, van ser: la trobada de la Fapac a l’escola Llorers, la presentació de les subvencions a les quals s’hi ha presentat l’AMPA, els nous plantejaments per a la  jornada de portes obertes de l’Escola. Entre les novetats exposades, cal tenir en compte les novetats aportades per la Comissió de Relacions Externes que, estan a sobre dels projectes d’ampliació de la vorera de l’Escola, les obres de l’Institut Viladomat, i del dia de l’escola pública a Germanetes.

Les reunions de la Junta de l’AMPA es realitzen amb caràcter obert un cop al més, amb l’objectiu de fomentar la participació de tots els socis i les sòcies, i explicar de manera transparent les actuacions i gestions.

Totes les persones interessades en participar-hi poden acudir a la reunió o enviar un missatge a l’adreça participa@ampa-diputacio.com.