Famílies!
Us deixem la crònica, en primera persona, de l’ajudant de l’Oncle Buscall en la seva arribada a l’Escola:

“Fa uns dies en el grup de Whatsapp de la classe del meu fill Teo, P3 A, la dels caragols, va sorgir la proposta que es buscava a algú per col·laborar en els propers dies com a “narrador” de la història de
l´Oncle Buscall que “arribaria” a l’escola.
La veritat és que no sé si per què era aviat al matí, o per què acabava de deixar el Teo a l’escola o encara no sé molt bé per què, però em va passar pel cap que potser podria ser jo mateix. Per raons professionals el meu treball és “alguna cosa” semblant a ser un narrador, amb la qual cosa vaig dir…” no em puc escapar”. A part, i sincerament, ho vaig pensar una mica més, vaig pensar que em feia il·lusió participar-hi..
La veritat és que l’experiència va ser molt emocionant i, crec que la paraula que millor ho defineix és “bonica”. Almenys així ho vaig viure jo. L’oportunitat de veure la cara de, sobretot els més petits P3, P4 i P5! La cara d’entre espant, sorpresa, felicitat, pocs plorant, i per sobre de tot i a nivell personal veure el teu fill cridant-te, sense saber molt bé que feia allà amb una barretina, quan fa 10 minuts t’acabes d’acomiadar d’ell.
Ara aquests dies només ha quedat engreixar al Tió perquè compleixi amb les seves obligacions.
Feliç Nadal i Bon Any Nou per a tots.

Nacho Ballesta”