Sense amenaça de pluja però amb una mica de fred, la Festa de Carnestoltes 2018 ha estat tot un èxit. Després de la rua més marinera del barri, els nens i nenes i les seves famílies van poder gaudir al pati de l’escola d’una festa molt animada.

Al ritme de cançons sobre el mar, la Ciona i la cuca-fera van animar els més petits. Mentre, tothom aprofitava per berenar coca, xocalata i entrepans repartida pels pares i mares de P4, i comprava begudes als alumnes de 6è que continuen treballant pel seu viatge a Irlanda.

I després de berenar, comença l’espectacle!

La companyia Kamàlik Clown amb el seu espectacle “Kamalikàdes” van fer riure als més petits i després les alumnes de Núria Dansa ens van fer una exhibició de hip-hop, seguida d’una master class on nens, nenes, pares i sobretot mares no van deixar de ballar.
Volem aprofitar aquestes línies per agrair la participació de moltes famílies de l’escola, sobretot les de P4, que han fet posible la festa. I també, moltes gràcies a la Comissió de Festes i Cultura que ha fet una feinada aquestes últimes setmanes!!