Final de curs és sinònim de festes i comiats, el curs se’ns ha escapat de les mans i ja som a tocar de les vacances… És el moment de convertir la nostra escola en un punt de trobada on alumnes, famílies i comunitat educativa es posin al dia, es diverteixin, es relacionin, ballin, pintin…

I això és el que ha passat aquest cap de setmana a la nostra escola, el Festival d’Extraescolars i la Festa de Final de curs han coincidit i per primera vegada la festa de l’escola s’ha celebrat per la tarda i s’ha tancat amb un sopar de germanor.

També per primera vegada s’han organitzat tallers on les famílies d’altres països han estat les protagonistes, caligrafia xinesa, origami del Japó i el molt concorregut taller de henna han agradat molt tant als nens i nenes com als pares i mares.

Inflables, manualitats, circ, esport, espectacle d’ombres xineses, hip-hop de Núria Dansa, talent show i música en directe de Portal People han completat el programa de la festa.

La botifarrada al menjador i la guerra d’aigua ja ben entrada la nit, han tancat una festa que ha servit per què els alumnes de 5è comencin a recaptar diners pel seu viatge de final de curs i per celebrar la retirada del quiosc amb una sorollosa tracta de 20 metres.

Volem agrair la feina feta per la direcció, la Comissió de Festes i l’ajuda de voluntaris i voluntàries que ho han fet possible.

Sens dubte, una festa que recordarem, una festa més de les moltes que ens esperen!

AMPA Escola Diputació