El proper dimarts 20 de novembre tindrà lloc la reunió específica sobre el menjador, on la Comissió de Menjador i Espai migdia explicarà el nou model i el procés de canvi d’aquests primers mesos.

Captura de pantalla 2018-11-14 a las 8.44.23

“Som el que mengem” ha estat i és la bandera sota la qual s’està impulsant aquest canvi de model. L’alimentació dels nostres fills i filles és un tema de vital importància, i per això la Comissió de Menjador de l’AMPA va iniciar el curs un canvi cap a un nou model de menjador, no únicament en el menjar, sinó molt més enllà.

La nova etapa del menjador va començar amb la contractació, després d’un procés d’anàlisi, d’una nova empresa que complís els valors plantejats per la C. de Menjador i l’AMPA, la triada va ser Ecoarrels. Una empresa del Maresme, amb experiència treballant en diversos menjadors escolars.

L’alimentació dels nostres fills i filles i l’espai – temps de l’hora de menjar és realment un dels moments més importants de la vida escolar i és per això la gran importància que té aquest projecte.

Et convidem a assistir i resoldre totes les teves preguntes i dubtes. 🤔

Comissió Menjador – Espai Migdia

AMPA Escola Diputació