Aquest dissabte 17 de novembre hi ha convocada una manifestació en contra del Decret que la Generalitat de Catalunya està proposant per a, entre molts altres aspectes, tornar a prendre el control sobre els Menjadors de les Escoles Públiques. Alguna cosa que acabaria amb l’actual model en el qual les AMPA´S són les que gestionen tant els menjadors com l’espai i temps del migdia. L’espai i temps del migdia, un tema que, segons sembla, la Generalitat no té en compte.

MANI
Creiem que el model actual és la millor opció per a les escoles públiques com la nostra. Un model creat i gestionat per les AMPA´s en el qual són les famílies les que vetllen per l’alimentació dels seus propis fills, a través de, com és el cas de la nostra escola, una cuina on els aliments són cuinats a la pròpia escola, sense intermediaris, sense aliments processats, apostant per una alimentació basada en paràmetres nutricionals reals, ensenyant als nostres fills a valorar i a aprendre el que mengen, com ho mengen i perquè ho mengen. Un model totalment contrari al proposat per la Generalitat de Catalunya en el qual es busca una contractació massiva de menjadors a través de grans operadors, sense anar amb compte ni per l’alimentació, ni per l’espai i el temps de migdia dels nostres fills i filles.

Si tot això, entre moltes d’altres coses que també estan en debat, et sembla que és digne de ser protestat, t’animem a anar totes juntes aquest dissabte 17/11 a les 17 hrs a la Plaça Universitat de Barcelona. També estem organitzant una sortida conjunta des de l’Escola. Volem que la nostra veu se senti i participar activament en un tema que per a nosaltres és realment molt important.

#TombemElDecret

Informació al respecte:

Directa: http://bit.ly/2zRrgbY

Web FaPac: http://bit.ly/2zRrvUq