L’AFA DIPUTACIÓ engega una nova activitat per als nostres fills i filles que començarà al mes de febrer. S’ha programat una sessió de cant coral durant l’espai migdia, dirigida per una professional externa, i oberta a tots els i les alumnes que es queden a dinar.

L’activitat tindrà lloc un dia a la setmana durant una hora, abans o després de dinar en funció dels torns de menjador (de 12.45 a 13.45h o de 13.45 a 14.45h, aproximadament), i no coincidirà amb altres activitats, com pot ser l’extraescolar de piscina. Serà una activitat subvencionada per l’AFA i gratuïta per a les famílies, amb l’objectiu que sigui el màxim d’inclusiva i participativa possible. És important, però, inscriure’s prèviament, per tal de poder definir bé els grups i els horaris. singing-304617_960_720Per aquest curs, l’activitat està pensada principalment per als alumnes de primària i es formaran els següents grups: 1r-2n / 3r-4rt / 5è-6è. Els infants de P4-P5 també es poden inscriure i, en funció de la demanda, s’estudiarà si es pot organitzar un grup.

Els alumnes interessats poden tramitar la inscripció fins al divendres 1 de febrer, donant el nom i cognom i el seu curs a:

Us animem a participar-hi i a formar la Coral del Diputació!

AFA DIPUTACIÓ