Des de l‘AFA DIPUTACIÓ estem convençudes que hem de treballar en el nostre dia a dia per fomentar l’educació per a la igualtat de gènere, trencar amb els estereotips i els prejudicis sexistes i promoure la no discriminació entre dones i homes, i entre nenes i nens.
És per això que hem creat una nova Comissió de Gènere, que neix amb la voluntat de fer una feina transversal entre les diferents comissions de l’AFA i que vetlli per aportar una perspectiva de gènere entre els diferents àmbits d’actuació.
I aquesta setmana, coincidint amb la celebració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, ens volem adherir a la convocatòria de vaga feminista (Manifest 8M 2019) i proposar algunes acciones concretes:
Captura-de-pantalla-2019-02-21-a-las-10.39.20
  • Omplim l’escola de llaços liles! Penja el teu llaç a la reixa d’entrada al vestíbul.
  • Vine a la xerrada “El cervell té gènere?”, que tindrà lloc el proper dimarts 12 de març, a les 17:30h, a la Biblioteca de l’escola, a càrrec de Mireia Ortega, doctora en Biomedicina i divulgadora científica.Captura de pantalla 2019-03-06 a las 9.06.39
  • Llegeix amb els teus fills i filles alguns d’aquests contes amb visió de gènere que tenim a la Biblioteca! “Contes de bona nit per a nenes rebels”, “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?”, “El ventafocs”, “Paula tiene dos mamás”…. Un agraïment especial a la Noemí, la nostra bibliotecària, per l’elaboració d’aquest llistat de llibres:

Llibres sobre igualtat de gènere

Reivindiquem juntes el #8deMarç!
Comissió de Gènere AFA DIPUTACIÓ