Més de 50 famílies van assistir dimarts al taller sobre il·lustració i procés creatiu que organitzava la Comissió Pedagògica. La coneguda il·lustradora Rocio Bonilla va deixar tota l’audiència encantada, les nenes i nens van poder conèixer la persona que ha dibuixat molts dels protagonistes dels contes que tenen a casa: la Minimoni, el Max, l’Extraterrestre… A més van poder veure en directe com la Rocio els dibuixava en un minut a la pissarra… fantàstic!!!

IMG_4091

La Rocio ens va portar llibres publicats en diferents idiomes i els nens i nenes van ser molt hàbils a l’hora de descobrir en quina llengua estaven escrits, italià, francès i, fins i tot, rús!. A continuació vam poder descobrir com és el procés creatiu, la idea, la importància de pensar, d’observar i de prendre nota de tot el que ens envolta.

La xerrada va ser molt participativa i nenes i nens no van parar de fer preguntes i comentaris sobre allò que els anava explicant la il·lustradora, una experiència increïble que segur que els ajudarà a entendre millor què hi ha darrera els contes que llegeixen.

La trobada va acabar amb un gran regal, la Rocio ens va fer una il·lustració en aquarel.la d’un dels seus personatges més estimats i que aviat veurem penjada a la nostra biblioteca.

La Rocio es va acomiadar convidant-nos a la Trobada d’Il·lustradors que la llibreria Casa Anita organitza aquest Sant Jordi 2019 als Jardinets de Gràcia. Una nova oportunitat per saber més coses sobre contes i il·lustracions i per portar contes i que ens els signin els seus autors i autores.

Volem agrair la participació de totes les famílies que van superar l’aforament previst per a l’activitat.

Comissió Pedagògica AFA Diputació