La Comissió de Gènere de l’AFA Diputació us proposa una activitat cultural per a aquest cap de setmana que us ajudarà a trencar estereotips.

La pel·lícula Zog, dracs i heroïnes: es tracta d’un programa format per la història de Zog i quatre curts protagonitzats per nenes valentes i imaginatives. Una sessió pensada especialment per a nens i nenes de 3 a 7 anys que reivindica els papers femenins actius i protagonistes. 

La pel.lícula es projecta aquest  dissabte 11 de maig, a les 17 hores,  al cinema cooperatiu Zumzeig. (carrer Béjar,53 Sants), i és una molt bona oportunitat de veure aquesta fabulosa i divertida història.

SINOPSI ZOG: El Zog és un drac que va a escola per aprendre a volar, a treure foc per la boca i a raptar princeses. No se’n surt massa bé, però va superant els obstacles gràcies a l’amistat d’una princesa que l’ajuda i li fa entendre que no han de ser el que el món espera d’ells.

Zog és una nova adaptació d’un conte de la Julia Donaldson, creadora d’El Grúfal, El Nadal del Sr Branquilló i La rata pirata.

El preu per entrada és de 5,5 euros, en el següent enllaç podeu veure com anar-hi:

http://zumzeigcine.coop/ca/on-som/

Ens veiem al cinema!!!

Comissió de Gènere AFA Diputació