Una de les novetats del final de curs d’enguany ha estat veure el resultat de la nova proposta de Cant Coral que ha organitzat l’AFA. Escola de Músics i Artmusic han estat acompanyant les nostres filles i fills dintre de l’horari de l’espai migdia des del passat mes de febrer. Amb només aquests mesos, moltes ens hem mostrat molt sorpreses amb l’espectacular concert que han fet dissabte el matí .

Dividits ens quatre grups: P4 i P5, 1er i 2on, 3er i 4art, i 5è i 6è; han cantat quatre temes per grup: cànons musicals coneguts per tothom, temes que ens porten a la infantesa com Qualsevol nit pot sortir el sol, clàssics del pop espanyol com No dudaría, musicals com Els Pirates o Els nois del cor, pop internacional com I’m still standing, I’m yours o més actual com Bruno Mars.

La traca final, diumenge a la tarda. Els protagonistes, els alumnes de 1er, 2on, 3er i 4rt de cant coral que han tingut el privilegi de cantar al Palau de la Música Catalana. El motiu, participar al Concert de Fi de Curs de Clavé XXI, el projecte social i educatiu de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana que organitza l’Escola de Músics i que ha comptat amb 83 formacions corals i un total de 1.900 cantaires.

Us passem aquí més informació:

Projecte social del Palau

Projecte Clavé XXI

Escola de Músics

Aquí us deixem alguna imatge dels concerts:

Canten 1er i 2on

Canten 3er i 4art

L’esforç de les mares que han organitzat aquesta activitat, de les mestres que hi han participat, de l’AFA i, sobretot, dels nens i nenes s’ha vist recompensat amb escreix veient en directe aquests concerts que ens han emocionat, commogut fins a la llàgrima i que segur que recordarem grans i petits/es durant anys.

Esperem amb il·lusió com es fan grans els grups de cant coral de l’Escola Diputació.

AFA Diputació