La sensació que el curs se’ns ha tornat a escapar entre els dits segur que recorre moltes famílies aquests dies: “mama/papa m’ha passat molt de pressa aquest curs…” Us sona?

Deixar pel darrer cap de setmana el festival d’extraescolars i la festa de fi de curs potser també ha contribuït a crear aquesta sensació entre l’alegria per les vacances que s’apropen i la nostàlgia per un nou curs que passa. El que sí tenim clar des de l’AFA és que acabem el curs 2018/19 de la millor manera: amb un gran festa que petits/es i grans recordarem amb un somriure als llavis!.

El comiat començava amb les activitats especials d’extraescolars durant la setmana i dissabte el matí. Les famílies hem pogut veure i viure com són els entrenaments de futbol, bàsquet, natació, com ballen, fan gimnàstica, manualitats, juguen a escacs, etc.

Festa fi de curs

Dissabte puntuals a les 17h. ha començat la gresca. El pati, el gimnàs, l’aula de descoberta, tots els espais a punt! Tallers de henna, origami, manualitats, xapes, varetes màgiques, cub Rubik…, els inflables, la Ciona, taller de circ, futbol de botons, taller de ball, talent show, discoteca, ombres xineses, tradicional Fira a 1€. Diferents propostes pensades per a totes les edats que han tingut un gran final de festa amb un sopar a la fresca al pati gran de l’escola amb 230 persones i servit per Ecoarrels. La música l’ha punxat el Dj Beats on Wheels, pare de P3, i ha fet ballar a petits i sobretot a grans.

Un deixem algunes de les imatges de la jornada

Des de l’AFA volem agrair a la Comissió d’Extraescolars i la de Festes i als seus col·laboradors, a totes les empreses i persones que han participat en la festa, a Ecorrales, a l’escola i a totes les famílies; la vostra participació i alegria ha fet possible que acabem el curs de la millor manera possible.

Gràcies i fins l’any que ve!

AFA Diputació