Benvolgudes famílies,

Recordeu que del 12 al 19 de setembre es podran fer inscripcions d’extraescolars i que les llistes definitives es penjaran el 23/9.

Us tornem a adjuntar el dossier que ha preparat la Comissió d’Extraescolars de l’AFA amb la descripció i horaris de les activitats que oferim.

Tal com vam presentar en la Junta mensual de l’AFA, per al curs que ve hem introduït una nova oferta d’activitat extraescolar d’anglès per a tots els grups (amb l’empresa Oxford House), noves activitats de música (amb l’Escola de Músics), voleibol de competició, aeronàutica i nous tallers de manualitats, entre d’altres.

Com a novetat també, aquest any hi ha empreses que fan inscripcions on line (TEAM, Aero School i Oxford House) i haureu d’accedir a l’enllaç indicat per a realitzar-les, seguint les instruccions que se us indiquin; altres empreses fan les inscripcions presencials (Xaranga, Playcode, Esportiu Rocafort i l’Escola de Músics). En aquest cas haureu de descarregar el full d’inscripció, omplir-lo i lliurar-lo a recepció.

El període d’inscripció és:

–  Del 12 al 19 de setembre

Durant el període d’inscripció hi haurà atenció presencial a la recepció de l’escola al matí, de 8:30 a 9:30 i a la tarda, de 16 a 18h.

Les places s’assignaran en funció de l’ordre d’inscripció i tindran prioritat els alumnes que el curs anterior han realitzat l’activitat.

A continuació adjuntem el dossier informatiu, els fulls d’inscripció i els enllaços per les inscripcions on line de les diferents activitats:

Dossier Extraescolars 2019-20 

DESCRIPCIÓ ACTIVITATS

Full d’inscripció Escola de musics

Full d’inscripció Esportiu Rocafort

Full d’inscripció Playcode

Full d’Inscripció Xaranga

Inscripcions on line Team

Inscripcions on line Aero School

Inscripcions on line Oxford School

IMPORTANT: els codis per la inscripció d’anglès estan a l’enllaç Dossier extraescolars 2019-20