Benvolgudes famílies,
Després de la bona rebuda que va tenir al curs passat l’activitat de cant coral durant l’espai migdia, i de l’èxit de les actuacions de final de curs i del concert al Palau de la Música, aquest any ens fa molta il·lusió continuar aquesta iniciativa, subvencionada per l’AFA DIPUTACIÓ i gratuïta per a les famílies.
Seguint l’experiència del curs passat, l’activitat la conduiran des de l’Escola de Músics (per als grups de P4 a 4rt) i ArtMusic (5è i 6è). Es farà un dia a la setmana durant una hora, abans o després de dinar en funció del torn de menjador de cada classe (de 12.45 a 13.45h o de 13.45 a 14.45h, aproximadament).
L’activitat començarà a l’octubre i està oberta als infants de P4 a 6è. No coincidirà amb altres activitats extraescolars que es fan al migdia, com és el cas de piscina, ni tampoc amb l’estona de futbol de l’espai migdia.
Les famílies interessades poden fer la inscripció fins al divendres 20 de setembre. Per inscriure’s cal donar el nom, cognom i curs de l’alumne/a mitjançant una d’aquestes vies:
Us animem a participar-hi i a fer créixer la coral del Diputació!
AFA DIPUTACIÓ