A continuació us passem la valoració sobre les portes obertes de menjador fins al moment:

El grup de mares i pares que han participat i han respost a l’enquesta de les portes obertes de menjador, fins al mes de novembre, es mostren molt satisfets per la qualitat dels aliments. Així es desprén del qüestionari que han contestat 38 de les famílies participants en aquestes jornades. Segons les dades recollides, el 68% considera que la qualitat dels aliments és bona o molt bona. De fet la puntuació més elevada alhora d’analitzar el què han tastat en el menjador és la més elevada (42%), front al 26% que creu que és bona, el 13% que és normal i un 18% que és millorable. Només una persona  ha contestat que la qualitat és dolenta.

Més de la meitat dels enquestats (57%) considera que les propietats organolèptiques (gust, textura, color, olor, temperatura) són bones o molt bones. La varietat, combinació d’aliments i higiene de material també es valora com bones o molt bones per més del 50%  de les mares i pares que han menjat el menú que cuina Ecoarrels.

L’apartat en la que hi ha més enquestats que han escollit la qualificació de millorable és a dir 2 sobre 5,  la de  temperatura, presentació i  higiene de material, en els que entre un 11% i un 13% consideren que és millorable.

WhatsApp Image 2019-02-13 at 15.11.34

Podeu veure les gràfiques i comentaris de l’enquesta en el següent enllaç:

Enquesta menjador

Des de la comissió de menjador de l’AFA us animem a que responeu  l’enquesta de satisfacció després de participar a la jornada de portes obertes.

Entre totes/tots millorem l’espai de migdia dels nostres infants!.

Comissió de Menjador – AFA Escola Diputació

Advertisement