Us adjuntem la memòria anual de l’Afa Diputació, que es presenta a l’Assemblea anual de l’entitat. Al document, hi trobareu un resum de tota la feina que es va realitzar durant el curs 2018-2019.

Com a projectes destacats, aquest curs hem fet un especial seguiment a la implementació del nou model de menjador, hem obert la cuina als pares i mares, hem dedicat esforços a millorar l’espai del migdia, amb propostes de joc i formació i xerrades per a les monitores i monitors. També a l’espai migdia hem estrenat l’activitat de cant coral, gratuïta per als alumnes. Aquest curs també ha estat el primer amb la figura de delegades de classe a tots els cursos i també hem destinat esforços en l’estudi i disseny de reforma dels patis per a poder disposar d’ombres, un dèficit de les actuals infraestructures del centre. També és un orgull haver constituït la nova Comissió de Gènere.

Des d’aquí volem agrair la participació de les famílies que han participat d’alguna manera o altra en tota aquesta feina i volem seguir animant a tothom a implicar-s’hi per poder donar continuïtat als projectes iniciats i per engegar-ne de nous.

Memòria Anual curs 2018_2019

Afa Diputació