L’Assemblea aprova el pressupost pel curs 2019/2020

L’Assemblea ordinària de l’AFA celebrada aquest dilluns 2 de desembre ha aprovat la liquidació de comptes del curs 2018/2019 i el pressupost per a aquest curs 2019/2020, tant de l’activitat general de l’associació com de la gestió del menjador, un servei que l’AFA té cedit per part del Consorci d’Educació.

Els comptes ordinaris del curs passat s’han tancat amb un saldo negatiu de 993 euros, si bé la liquidació contempla un import de 7.000 euros d’inversions que no s’han efectuat, de manera que aquesta quantitat s’ha traspassat al pressupost d’enguany. Aquest import s’havia pressupostat inicialment per al projecte de millora del pati, una despesa que està pendent d’acordar amb la direcció de l’escola i el Consorci. Pel què fa al pressupost de menjador, actualment hi ha un import pendent d’inversió de 7.600.

Durant l’assemblea s’ha debatut la proposta de la Junta de celebrar durant aquest curs una assemblea extraordinària per tal de sotmetre a votació possibles alternatives d’inversió de l’actual romanent.

Us adjuntem els documents de pressupost pel curs 19-20, de liquidació del curs 18-19 i també el dels comptes del menjador que es van presentar ahir durant l’assemblea.

AFA PRESSUPOST 19-20

AFA LIQUIDACIÓ CURS 18-19

AFA MENJADOR LIQUIDACIÓ 18-19+ PRESSUPOST 19-20

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.