Com es poden capgirar les històries? Ho descobrirem el proper divendres, dia 13 desembre a la biblioteca, en el marc de la segona edició del taller familiar ‘Fugim dels esterotipis de gènere’. Una cita que, a través de les manualitats i la lectura en veu alta, vol ajudar a reflexionar sobre els rols que tradicionalment s’han atorgat als gèneres i com es poden destruir. Aquesta activitat, impulsada per l’AFA, es programa després de l’èxit que va tenir la primera edició, a principi d’any.

Durant el taller, la bibliotecària de l’escola, Noemí Arjona, recitarà poemes de Maria-Mercè Marçal o Montserrat Abelló i s’explicaran els contes La senyora dels llibres i El desig de la Ruby. A més, cada família elaborarà una agenda, la portada de la qual serà un collage fet amb les portades dels llibres que es treballaran al taller, frases engrescadores i positives i altres materials.

Dia: 13 de desembre
Durada del taller: 2 hores (aprox. De 17 a 19h)
Participants: Activitat familiar per a nenes i nens de cicle, infantil, inicial i mitjà.

Per participar -hi cal inscripció prèvia. Envieu un correu electrònic a pedagogica@ampa-diputacio.com indicant el nombre de participants, nom de contacte i curs.

 

Laboratori genere150pp.jpg