El proper divendres, 17 de gener, comença la Festa Major de Sant Antoni que fins el diumenge 26 de gener deixarà una pila d’activitats al barri i on l’alumnat de l’escola hi aportarà el seu gra de sorra.

Una de les primeres cites serà la cercavila d’inici i benvinguda dissabte 18 a partir de les 12h on participarà la Ciona. Un grup de famílies de l’escola farà el recorregut amb la gegantona que sortirà de Jardinets de l’Alguer i passarà pels carrers Calàbria, Floridablanca, Villarroel i  Tamarit. T’engresques a acompanyar-la? Ens trobarem a l’inici del trajecte.

L’endemà també un grup d’infants de l’escola participarà a la 42a Cursa Moritz Sant Antoni, dins el programa Escoles fem cursa. Enguany,  i com a novetat, s’han organitzat entrenaments per preparar la cursa al nostre centre  pels infants de 1er a 6è (categories sub12, sub10, sub8).

I perquè no pari el ritme, el dissabte dia 25, també nens i nenes de 1è a 4t de l’escola que fan l’extraescolar de cant coral pujaran a l’escenari de l’Auditori de l’ONCE en la VII Trobada de corals infantils.

Us adjuntem el programa de la Festa perquè no us en perdeu cap detall!!!

PROGRAMA FESTA MAJOR SANT ANTONI