Un any més, des de la Comissió de Diversitat i Coeducació de l’AFA hem proposat diverses activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dona a l’escola i reflexionar amb els infants sobre la igualtat d’oportunitats entre nenes i nens i entendre la diversitat de manera plena.

Decorarem l’entrada de l’escola amb dibuixos i lemes relacionats amb el 8M que els diferents cursos han fet durant l’estona de l’espai migdia. A més, un grup de nenes de 4rt, animades per l’Adriana, la monitora de menjador, ha treballat una cançó feminista i la representaran aquests dies a la resta de classes de l’escola. També veureu que la decoració de Carnestoltes s’adaptarà a la celebració del Dia de la Dona.

Per últim, durant la setmana del 9 de març farem algunes accions dins les activitats extraescolars. Team ens proposa alternar activitats seguides principalment per nens i activitats seguides principalment per nenes, per tal de reflexionar plegats sobre els rols de gènere i com fer-hi front.

En motiu del 8M Team també organitza una sessió de “role-playing” per als infants de 1r a 6èun joc d’intercanvi de rols en què es faran dinàmiques de grup per debatre sobre els estereotips de gènere i els prejudicis socials a partir de situacions conflictives.

La sessió serà dimecres 11 de març, de 18.45 a 19.45h. Us podeu inscriure fins dimarts dia 10. Per fer la inscripció ho heu de comunicar a la Raquel de Team o  enviar un mail a correu@ampa-diputacio.com. Hi ha un màxim de 30 places disponibles.

COMISSIÓ DE DIVERSITAT I COEDUCACIÓ

AFA DIPUTACIÓ