Benvolgudes famílies,

Us presentem la proposta d’activitats extraescolars per al nou curs 2020/21. Tal com vam fer el curs anterior, seguirem apostant per un format clar, concís i directe que es complementarà amb informació addicional que penjarem al bloc de l’AFA.

Tota la informació detallada en aquest dossier s’ha elaborat pensant en un escenari en què es puguin dur a terme totes les activitats com les coneixem fins ara. Si a causa de l’evolució de la Covid-19 es produeixen canvis en la normativa que afectin totes o algunes activitats proposades (ràtios, espais, modificacions, cancel·lacions, etc) ho comunicarem degudament i intentarem fer les modificacions necessàries per adaptar-nos-hi, tot donant el millor servei possible als infants i famílies.

Seguirem, doncs, aquest nou curs escolar amb les següents activitats: anglès per a tots els infants de l’escola amb Oxford House, activitats musicals amb l’Escola de Músics, aeronàutica amb l’empresa Aeroschool, robòtica amb l’empresa Playcode Academy, manualitats impartides per la Glòria, una mare de l’escola, activitats esportives amb Team i acollides amb Xaranga.

En totes les activitats les inscripcions es faran on-line per facilitar-vos el tràmit i agilitzar la gestió de les llistes i el cobrament dels rebuts.

Trobareu els enllaços per poder fer les inscripcions a totes les activitats al dossier. 

DATES

Inscripcions: del 12 al 18 de juny

Publicació llistes provisionals al bloc de l’AFA: 23 de juny 

Inscripcions: del 14 al 19 de setembre

Publicació llistes definitives al bloc de l’AFA: 23 de setembre 

DOSSIERS

DOSSIER EXTRAESCOLARS

DESCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS

Com a novetat aquest curs les quotes de les matrícules les cobrarà directament l’AFA, durant el mes de novembre i a través de l’aplicació TPV. Com fins ara, la matrícula és de 10€ per activitat, però amb un màxim de 20€ per infant, independentment que faci 2 o més activitats.

Continuem oferint la possibilitat de sol·licitar ajuts a l’Ajuntament de Barcelona per a les activitats esportives homologades, obertes als infants de primària.  També donem continuïtat a la coordinació d’extraescolars, ampliant algunes de les seves tasques.

Aprofitem per animar a mares i pares a unir-se a la Comissió d’Extraescolars de l’AFA, entenent que els relleus sempre aporten coses positives: encetar nous projectes, revisar el que s’està fent i com s’està fent… sempre hi ha feina per fer i hi sereu molt benvinguts i benvingudes.

Durant el curs rebreu una enquesta de satisfacció, que us agrairem que ompliu; també us animem a fer-nos arribar les vostres opinions i suggeriments al nostre correu: extraescolars@ampa-diputacio.com. Per nosaltres, tots aquests comentaris són de gran ajuda per millorar.

Esperem que sigui del vostre interès!

Comissió d’Extraescolars

AFA Diputació

Advertisement