Resum del acords presos en el darrer Consell Escolar

El passat dia 27 de juliol va tenir lloc un Consell Escolar per tractar el tancament del curs escolar 2019-2020, la presentació del pla d’obertura del centre al setembre i el calendari escolar del proper curs 2020-2021. Els representants de les famílies i de l’AFA al Consell van presentar un escrit conjunt per reclamar que les despeses extres derivades de les mesures aprovades davant la COVID-19 (com per exemple l’augment de monitoratge a l’espai menjador i durant les acollides) no recaiguin exclusivament en les famílies (a través de l’AFA) i siguin assumides també per la pròpia escola.

En la reunió es van assolir els següents acords:

– Modificació del pressupost de l’escola per l’any 2020: es destinaran 3.000 euros del romanent de menjador per assumir la contractació d’un/a monitor/a extra necessari durant l’espai migdia, a causa de la nova distribució de torns de menjador, fins al proper 31 de de desembre. De cara als nous pressupostos de l’any 2021, la direcció de l’escola té la voluntat de continuar utilitzant aquest romanent per aquesta dotació.

– La contractació d’un/a monitor/a extra pel servei d’acollida matinal de Cicle Infantil sortirà del pressupost anual de l’AFA.

Així mateix, la direcció de l’escola va informar que el Consorci d’Educació (CEB) dotarà el centre amb una persona del servei de neteja durant tot l’horari lectiu, que assumirà la neteja del menjador entre els diferents torns. D’aquesta manera no caldrà contractar una eventual persona extra.

La direcció també va indicar que fins a l’actualitat el CEB només ha ingressat a l’escola en concepte de despeses de funcionament 2.486,77€ dels 9.947,06€ previstos. L’escola ha de fer front a aquesta nova situació econòmica i a despeses extres com la compra de material informàtic per garantir bona connexió tecnològica durant el proper curs escolar.

S’acorda fer una Comissió Econòmica al mes d’octubre 2020 i així poder fer una revisió més extensa de les despeses per tal d’abaratir costos.

Per últim, en la reunió també es va acordar que els representants de les famílies i de l’AFA al Consell Escolar, juntament amb la direcció de l’escola, adreçaran un escrit conjunt al Consorci d’Educació per posar de manifest les despeses extres que les famílies i el centre han de suportar a causa de les mesures decretades davant la COVID-19 i la manca d’inversions rebudes per part del CEB.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.