Novetats acollides i activitats extraescolars

Benvolgudes famílies, 

A causa de l’evolució de la COVID-19, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i els nous horaris de sortida de l’escola, ens hem vist obligats a fer canvis en la proposta d’activitats extraescolars d’aquest curs. 

Per tal d’evitar al màxim la barreja d’alumnes de diferents edats, totes les activitats es desenvoluparan per cicles, a excepció de P3 que faran les activitats sols. La distribució de grups serà aquesta: P3 / P4 i P5 / 1r i 2n / 3r i 4rt / 5è i 6è. Aquesta mesura implica la cancel·lació d’algunes activitats previstes i canvis d’horari en algunes altres.

El dilluns 14 de setembre difondrem el nou dossier d’activitats extraescolars i s’obrirà un període d’inscripció del 18 al 21 de setembre (les inscripcions fora d’aquestes dates no seran vàlides).

Les inscripcions fetes el mes de juny només seran vàlides per aquelles activitats que es mantenen en les mateixes condicions (dia, durada i/o hora). En canvi, per totes aquelles activitats que hagin patit modificacions (dia, durada i/o hora) caldrà fer la inscripció de nou, ja que en aquest cas les inscripcions realitzades al juny no seran vàlides.

Està previst que totes les activitats extraescolars comencin la setmana del 5 d’octubre, sempre que la situació sanitària ho permeti.

Acollides i patis de setembre

Per aquest nou curs oferim a les famílies noves franges d’acollida de matí i de tarda per adaptar-nos als nous horaris d’entrada i sortida de l’escola. I com hem fet els anys anteriors, oferim també els patis de setembre, és a dir, les acollides de tarda durant el mes de setembre mentre no es realitzen les activitats extraescolars.

En el cas de les acollides de matí i dels patis de setembre el període d’inscripció és del 7 al 10 de setembre. Les inscripcions s’han de fer mitjançant aquest formulari on trobareu desglossats els preus i els horaris per a cada curs. Les inscripcions a les acollides de tarda es podran fer també durant el període d’inscripció de les activitats extraescolars, del 18 al 21 de setembre.

Per als patis de setembre la sortida serà a les 17.30h o a les 18.00h. En cas de necessitar recollir l’infant abans, caldrà que la família es posi en contacte amb Xaranga a través del correu xarangascp@gmail.com. Per altres dubtes sobre les acollides i els patis de setembre també cal que us poseu en contacte amb Xaranga.

Moltes gràcies per la vostra comprensió,

COMISSIÓ EXTRAESCOLARS AFA DIPUTACIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.