Benvolgudes famílies,

A causa dels darrers canvis en l’organització de l’escola aprovats pel Consell Escolar el dilluns 7 de setembre, des de la Comissió d’Extraescolars de l’AFA hem hagut de revisar novament l’oferta d’activitats extraescolars prevista per aquest curs.

La creació de nous grups classe implica l’adaptació de diversos espais de l’escola en aules, com per exemple la Biblioteca, l’aula de música o l’aula de descoberta. En aquests espais hi havia prevista la realització d’activitats extraescolars que no es poden desenvolupar en aules clàssiques. Alhora, el fet que l’horari escolar de cicle infantil s’allargui fins a les 17h no permet utilitzar alguns espais del centre per a activitats extraescolars fins a aquesta hora.

Des de l’AFA hem estat coneixedores d’aquestes modificacions aquesta darrera setmana i hem hagut de treballar a contrarellotge en el disseny d’una oferta d’activitats extraescolars que s’adapti a les noves circumstàncies. Una oferta que en aquest curs extraordinari no podrà ser tan àmplia com ens hauria agradat.

Us farem arribar el dossier definitiu aquesta mateixa setmana per tal de poder obrir el període d’inscripcions el 18 de setembre, com estava previst. Les activitats començaran el dilluns 5 d’octubre.

Mentrestant us demanem comprensió i paciència.

Salutacions,

COMISSIÓ EXTRAESCOLARS AFA DIPUTACIÓ