Benvolgudes famílies,

Us presentem la proposta definitiva d’activitats extraescolars per a aquest curs 2020/21. Tota la informació detallada en aquest dossier s’ha elaborat a partir de les darreres directrius imposades pel Departament d’Educació i a partir de les mesures aprovades pel Consell Escolar del centre. Els nous horaris d’entrada i sortida de l’escola i l’adaptació d’alguns espais en aules lectives tenen repercussions directes en l’organització de les activitats extraescolars. És per això que aquest curs l’oferta d’activitats és menor que altre anys. 

Seguim oferint anglès per a tots els infants de l’escola amb Oxford House, activitats esportives amb Team, piscina a l’Esportiu Rocafort, manualitats impartides per la Glòria, una mare de l’escola, i acollides amb Xaranga. Malauradament, hem hagut de cancel·lar les activitats musicals i d’aeronàutica i robòtica, ja que les aules de música i d’informàtica de l’escola han desaparegut com a tals i no tenim suficients espais per a oferir activitats d’aquestes característiques.

NOTA IMPORTANT: PER TOTES LES ACTIVITATS QUE HAN CANVIAT D’HORARI, DIA O DURADA CAL FER LA INSCRIPCIÓ DE NOU, SENSE PRIORITAT PER HAVER FET LA INSCRIPCIÓ AL JUNY.

Les úniques activitats per les quals, doncs, no cal fer inscripció són les que s’han mantingut igual respecte el dossier de juny. Us adjuntem el llistat d’infants de les que no varien i, per tant, segueixen sent vàlides i no cal tornar-los a apuntar.

CALENDARI

Inscripcions: del 18 al 20 de setembre. 

Publicació llistes admesos: dimecres 23 de setembre.

Reunió informativa amb les famílies: dimecres 23 de setembre a les 18h (online).

Inici de les activitats: 5 d’octubre.

Altres informacions rellevants

En totes les activitats les inscripcions es faran on-line per facilitar-vos el tràmit i agilitzar la gestió de les llistes i el cobrament dels rebuts.

Com a novetat aquest curs les quotes de les matrícules les cobrarà directament l’AFA, durant el mes de novembre i  a través de l’aplicació TPV. Com fins ara, la matrícula és de 10€ per activitat, però amb un màxim de 20€ per infant, independentment que faci 2 o més activitats.

Continuem oferint la possibilitat de sol·licitar ajuts a l’Ajuntament de Barcelona per a les activitats esportives homologades, obertes als infants de primària. També donem continuïtat a la coordinació d’extraescolars, ampliant algunes de les seves tasques.

Aprofitem per animar a mares i pares a unir-se a la Comissió d’Extraescolars de l’AFA, entenent que els relleus sempre aporten coses positives: encetar nous projectes, revisar el que s’està fent i com s’està fent… sempre hi ha feina per fer i hi sereu molt benvinguts i benvingudes.

Esperem que sigui del vostre interès!

Comissió d’Extraescolars

AFA DIPUTACIÓ

Advertisement