Novetats activitats extraescolars

Benvolgudes famílies,

A causa de les restriccions sanitàries imposades, el tercer trimestre mantindrem les activitats extraescolars bombolla tal com estan funcionant actualment, amb una oferta més ampliada que es portarà a terme si hi ha una demanda suficient.

Aquesta ampliació serà la següent:

  • Escacs presencials per als grups de CI, CM i CS
  • Bombolles sobre rodes (patinatge) per a CI
  • Bombolles esportives (nova franja) per a CS
  • Fes-ho tu (Manualitats) per CM i CS 

La normativa actual estableix que per les activitats extraescolars es poden formar grups amb un màxim de 6 alumnes si no pertanyen a la bombolla de l’horari lectiu. Per les activitats d’escacs i patinatge seguirem aquestes indicacions i per cada activitat farem dos subgrups de 6 alumnes, amb un màxim de 12 inscrits/es.

L’activitat d’escacs online es cancel·larà a partir del tercer trimestre, de manera que els alumnes inscrits en aquesta activitat que vulguin fer els escacs presencials hauran de tornar a fer la matrícula, si bé tindran prioritat de plaça respecte altres alumnes.

Calendari:

Extraescolars d’Anglès

Les activitats d’anglès es podran fer de manera presencial a l’escola en el cas que hi hagi un màxim de 6 alumnes inscrits per grup. L’empresa Oxford House es posarà en contacte amb les famílies dels alumnes inscrits el mes d’octubre i en funció de la resposta informarà dels grups que es poden reprendre.

Extraescolars de piscina

L’activitat de piscina a l’Esportiu Rocafort per als grups de P4 i P5 es matindrà el tercer trimestre tal com s’està desenvolupant actualment.

Per a qualsevol dubte o informació us podeu posar en contacte amb la Comissió d’Extraescolars de l’AFA al correu extraescolars@afadiputacio.cat o amb les empreses responsables de cada activitat.

Moltes gràcies,

COMISSIÓ EXTRAESCOLARS AFA DIPUTACIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.