Benvolgudes famílies, 

En la Junta Oberta de l’AFA celebrada el passat dilluns 8 d’octubre, la Junta de l’AFA i la Comissió de Menjador vam presentar la proposta d’increment del rebut de menjador, la qual s’ha de votar i aprovar per l’Assemblea de l’AFA. 

La proposta presentada preveu l’increment de 0,25 cèntims diaris en el rebut de menjador (5 euros mensuals per infant) i està basada en dos aspectes: regularitzar l’increment de l’IPC en el rebut i, alhora, incrementar el percentatge d’aliment ecològic dels menús. Aquest augment de preu ens permetria passar del 65% d’aliment ecològic actual a un 95%, i consolidar així el model de menjador ecològic i de proximitat que vam iniciar el 2017 amb l’empresa Ecoarrels. D’aquesta manera, el rebut passaria dels 5,80 euros diaris als 6,05 euros (el màxim establert pel Departament d’Educació són 6,30 euros). 

Per a sotmetre a votació la proposta, convoquem una Assemblea Extraordinària de l’AFA per al proper dilluns 8 de novembre, a les 21h. La reunió serà online. Us facilitarem l’enllaç per connectar-vos el mateix dia de la reunió. 

Salutacions, 

JUNTA AFA DIPUTACIÓ

Advertisement