Finalment fou substituït per Rikki Arjuna de Xiula tal i com s’explica a la següent notícia.

Èric Vergés, el cantant del grup de música en català, Els Catarres, actuarà al pati de l’escola, el proper 18 de març.

Durant l’espai migdia, la canalla de 4rt, 5è i 6è podrà ballar el ritme pop-folk de cançons com Jenifer, Vull estar amb tu o Fins que arribi l’alba i pot ser, també escoltaran alguna composició del nou disc Diamants. Un cop acabada l’actuació, tindran una estona per conversar amb l’artista i fer-li les preguntes que durant la setmana anterior hauran estat treballant amb els seus monitors i monitores.

A més, el nostre alumnat li té preparada una sorpresa a l’Èric, perquè estan versionant una de les seves cançons amb temàtica del menjador i alimentació saludable. Estem segures que marxarà amb bones sensacions de la nostra escola!

Aquesta activitat ens l’ha proposada la nostra empresa de cuina, Ecoarrels, gràcies a una iniciativa del Grup Taelus per apropar la música en català als menjadors escolars que tenen la certificació de qualitatBo. Sa i d’Aquí”.

L’escola Diputació ha estat una de les dues úniques escoles de Barcelona escollides per acollir aquesta actuació que té per objectiu apropar la música als espais de lleure de les escoles i fer difusió dels menjadors escolars, com el nostre, que treballa amb productors i comercialitzadors del país i que fan arribar als infants aliments de proximitat.

Famílies dels cursos superiors, si no les coneixeu, ja podeu començar a posar a casa les cançons d’Els Catarres, se us farà difícil no arrancar a ballar!!!

Imatge: Instagram Catarres
Advertisement