Per problemes d’agenda, l’actuació del proper 18 de març a l’espai migdia, per part de l’Èric Vergès, el cantant dels Catarres, serà substituïda per la del Rikki Arjuna, músic, educador social i component del grup Xiula.

Xiula és conegut per crear música per a infants i joves en la que combinen sons adults i lletres reivindicatives per al públic infantil. La cançó «Verdura i peix» del seu primer àlbum Donem-li una volta al món és un dels seus temes més coneguts.

Aquesta activitat ens l’ha proposada la nostra empresa de cuina, Ecoarrels, gràcies a una iniciativa del Grup Taelus per apropar la música en català als menjadors escolars que tenen la certificació de qualitat “Bo. Sa i d’Aquí”.

L’escola Diputació ha estat una de les dues úniques escoles de Barcelona escollides per acollir aquesta actuació que té per objectiu apropar la música als espais de lleure de les escoles i fer difusió dels menjadors escolars, com el nostre, que treballa amb productors i comercialitzadors del país i que fan arribar als infants aliments de proximitat.

Foto web Xiula
Advertisement

One thought on “Aquest divendres 18, el Rikki Arjuna dels Xiula a l’Escola Diputació

Els comentaris estan tancats.