Res millor per a saber el que mengen les nostres filles i fills en el menjador del col·legi que compartir menú amb ells. Una proposta per a què algunes famílies -prèvia inscripció i sorteig- puguin venir un migdia al menjador del col·legi i que enguany continuarà en marxa.

I segons les enquestes de les famílies que van passar pel menjador durant el curs passat, la valoració del servei de menjador és molt bona tant pel que fa a qualitat, com a quantitat i varietat. Pel que fa a qualitat, de les 69 famílies que van respondre a l’enquesta posterior, 38 van valorar com molt bona la qualitat (5 punts sobre 5) i 16 com a bona. Només 7 de les 69 famílies que van provar el menjar li van donar 2 punts en l’escala de 5.

L’enquesta també valora la presentació dels aliments, les propietats així com qüestions higièniques. En tots els casos la valoració dels pares és, en línies generals i amb diferents matisos, molt bona.

Malgrat això, sempre hi ha marge per a millorar. Per exemple, la temperatura d’alguns plats és un dels punts que les famílies assenyalen en la seva experiència en el menjador perquè arriben massa freds a les taula.

Aviat tornarem a obrir sortejos per a les portes obertes de menjador. Us animen a que s’hi sumeu a la iniciativa i després responeu a l’enquesta. 

Comissió Menjador-AFA Diputació