Benvolgudes famílies,

Tal com us hem informat en les darreres reunions, l’actual Junta de l’AFA no optarà a la renovació un cop finalitzi el seu mandat el proper mes de desembre. És per això que és necessari que es presenti com a mínim una candidatura per tal d’assegurar que l’AFA pugui continuar prestant els serveis habituals, com és el servei de menjador escolar i les activitats extraescolars, i pugui fer seguiment i execució del pressupost per mantenir l’activitat de la resta de comissions (Festes, Salut i Medi Ambient, Pedagògica, Gènere, Comunicació, etc).

L’AFA contracta les empreses de cuina, monitoratge i extraescolars, i cal que l’associació tingui els càrrecs de Presidència, Secretaria i Tresoreria vigents per a poder oferir aquests i d’altres serveis amb regularitat.

El procés per a presentar candidatures s’obrirà aquest mes de novembre.

Entre el 15 i el 29 de novembre estarà obert el període per formalitzar les candidatures. Per fer-ho, caldrà emplenar el full de candidatura que trobareu imprès al despatx de direcció.

La renovació de la Junta de l’AFA es farà efectiva en l’Assemblea General prevista pel dilluns 12 de desembre. Si només es presenta una candidatura, aquesta sortirà escollida directament. Si se’n presenta més d’una es farà una votació per elegir la nova Junta.

Perquè les candidatures siguin vàlides cal que estiguin formades per un mínim de tres persones, que exerciran els càrrecs de president/a, secretari/a i tresorer/a. Amb tot, es pot presentar un grup més ampli de famílies, sense màxim de persones participants.

Us animem a agafar el relleu de l’associació per tal de poder donar resposta a les necessitats de les famílies de l’escola, tenir veu pròpia en les decisions que ens afecten com a part de la comunitat educativa i mantenir viva la relació família-escola-barri. 

JUNTA AFA DIPUTACIÓ

Advertisement